tirsdag 8. september 2009

røyk og godterifri

Må bare skryte litt av meg selv;)
Jeg har nemlig ikke spist godteri eller snop (som noen sier), siden sommerferien begynte..og da snakker vi 4 måneder!!! -Og det verste er at det ikke er vanskelig i det hele tatt!På lørdagene putter jeg nøtter og/eller frukt i gapet..brus har aldri vært min greie, så det har jeg ikke behøvd kutte ut.
Kiloene har vel ikke akkurat rent av..for det fins så mye god mat. Stadig er det et eller annet som skal feires med kake- og DER er jeg ikke god!-men uansett, siden jeg ikke tenker at å kutte ut godteriene er noe tap så kan jeg like gjerne la være å putte i meg masse E-stoffer og sukker (samt evt. annet usunt)

..og når jeg tenker på at det er 3 år siden jeg sluttet å røyke så blir summen at jeg kan jeg si meg STORfornøyd med meg selv;)..og jeg har bevist for meg selv at jeg klarer hvis jeg vil

6 kommentarer:

 1. Så flink du er!
  Du har god grunn til å være kjempefornøyd:)
  Jeg røyker ikke, men godteri blir det litt av...
  Så flotte høstbilder du viste i forrige innlegg:)
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Røyke har jeg aldri prøvd, men sjokolade... uff der har jeg en brist i min karrakter, tror jeg ;p
  Men jeg har hatt en lang periode uten godteri, og det rare er at man får ikke så lyst på det etter en stund, og det smaker heller ikke så godt når en ikke er vant til det søte... Kanksje på tide å tenke litt på hva man putter inn...? det er jo absolutt ikke sunt!

  Ønsker deg en fin kveld. Hilssen Margrethe

  SvarSlett
 3. Det er jammen godt gjort. Jeg er så enig i at det er bestandig noe å feire, derfor er det ikke bare snop som legger seg som bilringer rundt omkring. Røyken er det godt å være kvitt, det er nå 11 år siden jeg sluttet så den lasten er det slutt på. Ha en fin kveld med nøtter o.l.

  SvarSlett
 4. ...FLINK JENTE!!!....
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 5. Så flink du er :) Jeg er såå glad i sjokolade og snop. Så må ha det i helgene. Men kuttet ut i ukedagene. Og jeg er begynt å spise sunnere + trene. Så håper kiloene etterhvert faller av ;)

  Klem

  SvarSlett
 6. Godtefri kunne jeg og tenkt meg å være, men jeg er en sjokolademons på min hals. Røyke har jeg aldri gjort, så der stiller jeg sterkt.

  SvarSlett