torsdag 3. september 2009

Snart helg igjen

Forrige søndag var vi på en dagstur i Gausdal vestfjell. Flott fjellandskap, men som det kommer fram på bildene..været var meget ustabilt!Klarte liksom ikke få til noen fine bilder denne dagen..alle ble enten for mørke, eller med blits; for lyse. Har ikke noe proft kamera -Men det kommer da fra av skyene, hvor ustabilt det var..Tror aldri jeg har vært så opptatt av været som denne sommeren..kan det være for det jeg føler meg snytt for sommerfølelse og vær???
Vi gikk ikke så langt, pga været..men vi fikk kjent på den friske fjell-høstluften, sett at de flotte høstfargene hadde begynt å komme og vi fikk være sammen på tur!
Deilig å spise maten sin ute..kakao til minsten, kaffe til de voksne, brødskiver med brunost (ett must på tur) og egg..så til sist, men absolutt ikke minst: sveler med geitost! Hundene har også det å spise niste på tur i kroppen sin;)

Så er det endelig helg igjen! Arbeidsuka flyr av gårde..VIPS!så er det fredag igjen.. og den flyr like fort unna den også.
Denne helga har vi blant annet planer om opprydding i skap..ja, for faktisk må vinterklærne fram fra lagring og sommerklær vekk!Været her er for tiden så ustabilt at det er aldri godt å vite når man trenger tykkere klær..men så leser vi september også da.
HELGEKOS TIL DERE SOM LESER DERE og GRIP DAGEN!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar