torsdag 1. oktober 2009

Muffins


Har det egentlig litt for travelt i høstferien til å ha tid til å blogge, men her kommer et innlegg en dog;)
Det er stadig masse som skal ordnes, selv om man har ferie..savner å kunne oppleve laaange laaate feriedager! ..men det får bli når ungene blir større og jeg blir gammel;)..Kanskje vil jeg savne å ha det travelt også?
Grunnen til dagens bilde er at vi har bakt vanlige-, sjokolade- og blåbærmuffins i dag..glemte å ta bilde av muffinsene..SVUPS!-så var de oppspist!;)..men legger ved et bilde av en gammel lekekjevle med trau. Dette fikk jeg som liten av onkelen til bestefaren min. Som liten brukte jeg det, og i dag er det mine unger som får gleden av å bake kaker med det..hyggelig og i aller høyeste grad "affeksjonsverdifullt"!
En fin dag ønskes;)

3 kommentarer:

 1. Det er litt koselig dette med å bake, spesielt når det går unna på det viset. Jeg får besøk av familien i helga så jeg har sukkerbrød i ovnen;) Ellers blir det sykehusturer ! Ha en fin helg!! Klem!

  SvarSlett
 2. Det er koselig med slike ting man hadde som barn, og som kan gå i arv. Jeg har også et lite kjevle fra min barndom som mine barn har brukt.

  Tro meg, tiden går fort, snart er barna store. Nyt den hektiske småbarnsperioden :) Jeg savner nesten litt å ha noen små i bena som vil bake... Men hver alder har sin sjarm, og det er definitivt deilg med lange morgener feks.

  Noe som ikke forandrer seg er "svups" så var muffinsene borte ;p

  Ønsker deg en fin fredagskveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Stilig bilde du viser oss og flott lampe under her og ;)

  Tusen takk for god kommentar inne hos meg, nå er jeg og kvitrer litt igjen;)

  Håper du ahr en flott helg hvorenn du holde til;)Klem

  SvarSlett