mandag 23. november 2009

Mandagmårrablues

er sliten i dag...
I helga var jeg og min kjære på Beitostølen..og der gikk jo en viss Nordtug så snøen sprutet;)
..men det er nok ikke derfor vi er slitne;)

-Å være sosial fra morgen til kveld, fra fredag til søndag
-Å ligge på seksmannsrom og være sammen med 30 litt kjente og mange ukjente
-Å drikke mye alkohol
-Å spise mye god mat
-Å sove altfor lite 
Er ikke lenger noe for meg

Åhhhh, dette var godt å få ut!!;)

Bildene er henta fra Finn.no

5 kommentarer:

 1. Hehe! Ja det er bare slik! Det blir mere og mere slutt på utskeielsene. I fare for å være usosial synes jeg hjemmets arne er det beste for tida. Slik vil det vel bli, en har nok med familie og nære venner når man blir eldre! Sukk!!
  Men du så godt vi har det og gleden over livet er like stort for det! Puh! Dette ble veldig høytidelig, men kom fra hjertet! Ha en avslappende uke! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Joda, kjenner meg igjen !! Det er ei tid for alt. Det var no sikkert kjekt innimellom.... og så får du kvila og ta deg inn igjen !!!

  SvarSlett
 3. Jeg orker heller ikke slikt lenger. Vi snakket faktisk om dette på jobb i går, så det er mange som har det på samme viset. Jeg er ganske sosial av meg, men bare til et visst punkt. Jeg trives godt i mitt eget selskap og i familiens, og har ikke noe ønske om å tilbringe helger og ferie sammen med masse mennesker.

  I oktober i fjor var vi ei helg i Budapest sammen med et par, og var ganske spent. For dette hadde vi aldri gjort før, og de var like spent, men vi hadde det fint sammen. Jeg har aldri skjønt at noen orker å dra på lange ferieturer sammen med mange andre, vi trives godt alene på turer. Men man er forskjellig, og bra er det.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Godt å høre at det ikke bare er meg som blir sliten av å være sosial over lenger tid.Jeg koser meg best sammen med familien ,enten hjemme eller på hytta.En kveld i sosialt lag går greit,men ikke over lenger tid...

  SvarSlett
 5. Ha ha ha! Deilig med et dønn ærlig innlegg:D Og jeg føler virkelig det sånn jeg også så du er ikke alene! Ha en deilig kveld og kos deg. klem

  SvarSlett