søndag 20. september 2009

Tyttebærtur og annet

I skrivende stund lager jeg niste, koker kaffe og kakao for her skal 2- og 4beint ut i skogen å plukke alle de flotte, store tyttebærene ingen andre vil ha!Ja, for det virker slik(!) Tyttebærsesongen står for hell og fortsatt står de der uplukket, langs en skogsløype vi ofte går..men nå tar vi dem;)

Formen er fortsatt ikke god, men jeg er da ikke helt kjørt lenger..pussig dette, for jeg blir bare helt tom innimellom, for så å sakte men sikkert komme meg igjen..og nå er vi altså der;)

..Å det er herlig!!Kan ikke tenke meg en verre skjebne enn å ikke kunne komme ut i den frie natur!Det er livet for meg;)

Vurderer også sterkt å begynne å trene igjen..det hjelper visstnok ikke på min vonde kropp, men kanskje det kan gi meg annet påfyll (muskler etc);)?

Takker også så mye for de fine og støttende ord jeg fikk under mitt forrige innlegg;)
Ha en riktig fin og vakker søndag i september, kjære leser!

1 kommentar:

  1. hei kjære deg -
    ..håper du har kost deg på tyttebærtur i dag!
    men..jeg leste innlegget ditt under, stakkars deg da..! men bare og lese 100% stilling, 3 barn, hus hjem, hunder...puh ja! bare det er jo nok i seg selv, for å si det sånn...og itillegg helseproblemer..Ja det er nok som du nevner "dame-problematikk", som jeg tror er mye vanligere enn man tror...men er det rart, kan man begynne og lure på...
    stor klem fra meg..

    SvarSlett