onsdag 28. oktober 2009

DrømmehjertetOmtale fra Den Norske Bokdatabasen:

Castros revolusjon på Cuba i 1956 skiller de to bestevenninnene Alicia og Nora. Mens Nora flytter til USA med familien blir Alicia igjen og opplever fattigdommen som preger landet under Castros regime. Flere år senere blir Alicia alvorlig syk, og Nora bestemmer seg for å reise til Cuba for å hjelpe henne
Hadde på forhånd hørt om denne boka og hadde derfor noen litt for store forventninger.
Boka er ikke min favoritt, men et ok tidsfordriv;)

10 kommentarer:

 1. Og jeg som akkurat har lånt den fra mamma. Jeg har lest "Senor Peregrino" fra samme forfatter og den var veldig bra.

  SvarSlett
 2. Omtalen høyrdest jo tiltalande ut. Kanskje eg kan låna den på biblioteket når eg er ferdig med den bokserien eg held på med. Takk for tipset. Så kan me gjerne sjå korleis det blir for no er jo ikkje mine forventninger så høge....
  Ha ein fin kveld !

  SvarSlett
 3. Ikke sikkert det var en sånn type bok jeg skulle lese akkurat da..hadde "hjemkomsten" og "Øya" altfor friskt i minne;) De syns jeg var kjempe gode bøker..Omtalen er bra;)

  SvarSlett
 4. takk for tipset. denne står på innkjøpslista mi. men det kan vel kanskje være greit å skru ned forventningene. (og uansett først bli ferdig med den jeg holder på med: Nighttrain to Lisbon)

  SvarSlett
 5. Boka høres interssant ut! Kanskje den kommer den under juletreet;) Ha en flott kveld! Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Takk for trivelig kommentar hos meg. Men jeg aner ikke hvordan man kan legge seg til som Følger, vet ikke hvordan slikt funker. Jeg har bare en bloggliste, og der er du. ;-)

  SvarSlett
 7. hei,hei..
  innom for og ønske deg en fin helg..
  ja, det er rart dette med forventninger til en bok..har akkurat kjøpt meg Senor Peregrino, for den sa ALLE var så bra...men jeg vet ikke...er ikke bergtatt hittils ihvertfall..men,men - smaken er som baken - den er delt!!!
  stooor moaklem

  SvarSlett
 8. heia... denne bika er skjønn, men langtekkelig,- men ble derimot svært begeistret for senor peregrino...
  lykke til,- klem, magny

  SvarSlett
 9. hei!
  jeg hadde også store forventnnger til denne boka, men den ligger halvlest på nattbordet... ;) har ligget der ganske lenge egentlig, så det er nok på tide å rydde den bort. Bøker må fenge meg etter noen sider, hvis ikke blir de gjerne liggende. jeg elsket "øya", men synes ikke "hjemkomsten" var like oppslukende. Uansett er bøker herlig!
  Har du lest Ken Follet? Stormenes tid er en av mine desiderte favoritter. Anbefales for lesehester :)
  Fortsatt god helg!
  Klem, Madeleine

  SvarSlett